Akció!

Vero Moda fehér Ruha Cesca

13 990 Ft 6 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-45713024039165 Kategória:

Vero Moda fehér Ruha Cesca lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Vero Moda az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 6390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Vero Moda. Egyenes Anyaga mintás kötött . – kerek nyakkivágás – cipzáras zárás – Anyag: kötöttáru. – mintás anyag – dekoratív befejezések – Hosszúság 83 cm. – derék szélesség 44 cm. – honalj alatti szélesség 47 cm. – megadott méretek méretben: S. bordás mini Skład: Jelentős anyag: 7% elasztán, 93% poliészter ID produktu: 4941-SUD154 Kod producenta: 10154995

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Vero Moda fehér Ruha Cesca csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák