Tommy Jeans kék Ruha

32 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-38719257068009 Kategória:

Tommy Jeans kék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Tommy Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 32990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Tommy Jeans. farmeranyagból készült Laza modell. – Laza fazon. – Zsebek. – Háromnegyedes ujj. – Zárás cipzárral. – A vékony, hajlékony anyagból. – Díszes redőkkel készült modell. – Hosszúság: 81 cm. – Hónalj alatti szélesség: 50 cm. – Megadott méret: S. alap modell farmer mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUD05F Kod producenta: DW0DW03653

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Tommy Jeans kék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák