Akció!

Pepe Jeans kék Ruha Tasia

27 990 Ft 17 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18434341963137 Kategória:

Pepe Jeans kék Ruha Tasia lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 17990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Pepe Jeans. Farmeranyagból készült kiszélesedő modell. – Kiszélesedő fazon. – Galléros modell. – Rövid, gombolós rögzítés. – Cipzár takaró. – Mellrészen zseb. – Zárható mandzsetta az ujjakon – Ujj hossza: 62 cm. – Hosszúság: 100,5 cm. – Hónalj alatti szélesség: 46 cm. – Megadott méret: S. bordás midi Skład: 100% pamut ID produktu: 4930-SUD02W Kod producenta: PL952058

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Pepe Jeans kék Ruha Tasia csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák