Miss Sixty kék Szoknya Ilana

56 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-26924386495349 Kategória:

Miss Sixty kék Szoknya Ilana lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Miss Sixty az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 56990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Miss Sixty. Asszimetrikus szabású modell, farmeranyagból készült. – Magasított derék. – Cipzáras zárás. – Dekoratív, mosott farmer. – Aszimmetrikus modell. – Derék szélesség: 34 cm. – Hosszúság: 38 cm / 92 cm. – Megadott méret: S. alap modell farmer asszimetrikus Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SDD02W Kod producenta: 681KJ189000E

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Miss Sixty kék Szoknya Ilana csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák