Akció!

Kiss my dress piszkos rózsaszín Ruha

13 990 Ft 8 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-75901958513497 Kategória:

Kiss my dress piszkos rózsaszín Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Kiss My Dress az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Kiss my dress. Sima anyagból készült Laza modell. – Laza modell. – Sima anyag. – Vékony anyag. – Zárás cipzárral. – Dekoratív eldolgozások. – Háromnegyedes ujj. – Hosszúság: 93 cm. – Hónalj alatti szélesség: 40 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% lyocell ID produktu: -70-SUD103 Kod producenta: WA17.SUD103

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Kiss my dress piszkos rózsaszín Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák