Akció!

Guess Jeans sötét zöld Szoknya

29 990 Ft 16 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-2627613351670315 Kategória:

Guess Jeans sötét zöld Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Guess Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 16990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Guess Jeans. Egyszerű szabású modell, sima szövetből készült. – Egyszerű stílus. – Horgos és cipzáras zárás. – Anyaga: szövet. – Bélelt modell. – Derék szélesség: 31 cm. – Hosszúság: 57 cm. – Megadott méret: 27. alap modell egyenes forma Skład: 100% poliészter ID produktu: 4931-SDD00K Kod producenta: W72D71.W8DU0

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Guess Jeans sötét zöld Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák