Akció!

Blue Seven fekete Gyerek szoknya 92-128 cm

3 990 Ft 3 190 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9214055852003057 Kategória:

Blue Seven fekete Gyerek szoknya 92-128 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Blue Seven az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3190.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek szoknya kollekció Blue Seven. egyszerű szabású modell, sima kötött anyagból készült. – Egyszerű stílus. – Szabályos derék. – Derékban rugalmas szalag. – Vékony anyag. – Derék szélesség: 24,5 cm. – Hosszúság: 22 cm. – Magasságnak megfelelő méretek: 92 cm. alap modell egyenes forma Skład: 100% pamut ID produktu: 5920-SDG004 Kod producenta: 723512.X

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Blue Seven fekete Gyerek szoknya 92-128 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák