Akció!

Vila többszínű Ruha

16 990 Ft 10 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-65713780612992 Kategória:

Vila többszínű Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Vila az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 10990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Vila. Mintás szövetből készült laza modell. – Egyszerű stílus. – Húzott aljú ujjak. – Hosszúujjú. – Kerek nyakkivágás. – Derékban vágás. – Mintás anyag: – Ujj hossza: 63 cm. – Derék szélesség: 43,5 cm. – Hosszúság: 87 cm. – Hónalj alatti szélesség: 44 cm. – Megadott méret: S bordás midi Skład: Alapanyag: 100% viszkóz ID produktu: 4921-SUD0EW Kod producenta: 14047735

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Vila többszínű Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák