Akció!

Vila fehér Ruha

13 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-35710637472211 Kategória:

Vila fehér Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Vila az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Vila. Laza Anyaga mintás szövetből. – Hosszú ujj – Illesztett felső es laza alsó – ranglán ujj – kerek nyakkivágás – Anyaga: szövet. – mintás anyag – dekoratív betétek – Hosszúság 65 cm. – Ujj hossza a nyak vonalától merve 82 cm. – honalj alatti szélesség 50 cm. – megadott méretek méretben: S. bordás midi Skład: 100% viszkóza ID produktu: 4941-SUD090 Kod producenta: 14034665

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Vila fehér Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák