Akció!

Vero Moda piros Szoknya

8 990 Ft 7 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-65713728065453 Kategória:

Vero Moda piros Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Vero Moda az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 7990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Vero Moda. kiszélesedő szabású modell, mintas szövetböl készült. – Kiszélesedő fazon. – Derékban rugalmas szalag. – emelt – Mintás szövet: – Bélelt modell. – Derék szélesség: 35 cm. – Hosszúság: 45 cm. – Megadott méret: S. bordás kiterjedt forma Skład: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter ID produktu: 4921-SDD023 Kod producenta: 10195571

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Vero Moda piros Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák