Akció!

Vero Moda ezüst Ruha Maila

9 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-15713618786864 Kategória:

Vero Moda ezüst Ruha Maila lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Vero Moda az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Vero Moda. Sima szövetből készült Laza modell. – Laza fazon. – Rövidujjú. – Kerek nyakkivágás. – Sima szövet. – domborúmintás anyag – Befejezetlen élek. – Rugalmas anyag. – Hosszúság: 90 cm. – Hónalj alatti szélesség: 48 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4931-SUD458 Kod producenta: 10189156

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Vero Moda ezüst Ruha Maila csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák