Akció!

Trussardi Jeans szürke Ruha

89 990 Ft 49 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3418052085902757 Kategória:

Trussardi Jeans szürke Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya TRUSSARDI JEANS az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 49990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Trussardi Jeans. Egyszerű modell. Anyaga: együttes két különböző anyag. – Egyszerű stílus – Kerek nyakkivágás – Hátul díszes csat – Anyagaa: kombinált kötött és szövet. – Háromnegyedes ujj – Slip zsebbel – Honalj alatti szélesség 43 cm. – Hosszúság 96 cm. – Megadott méretek méretben: 36 (IT40). alap modell mini Skład: 3% Elasztán, 27% Poliamid, 70% Viszkóza ID produktu: 4940-SUD102 Kod producenta: 56A20

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Trussardi Jeans szürke Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák