Akció!

Trussardi Jeans halványszürke Ruha

99 990 Ft 54 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3418058322915979 Kategória:

Trussardi Jeans halványszürke Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya TRUSSARDI JEANS az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 54990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Trussardi Jeans. Mintás szövetből készült slimsított modell. – Derékban vágás. – Hegyes nyakkivágás. – Rejtett csat. – Mintás szövet: – Hónalj alatti szélesség: 38 cm. – Hosszúság: 90 cm. – Megadott méret: 36 (IT40). bordás mini Skład: 94% pamut, 6% elasztán ID produktu: 4931-SUD227 Kod producenta: 56A57

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Trussardi Jeans halványszürke Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák