Akció!

Trussardi Jeans fehér Ruha

89 990 Ft 54 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3418058322903976 Kategória:

Trussardi Jeans fehér Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya TRUSSARDI JEANS az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 54990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Trussardi Jeans. együttes sima es mintás anyagból készült, egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Kerek nyakkivágás. – Horgos és cipzáras zárás. – Rejtett csat. – Hosszúság: 91 cm. – Hónalj alatti szélesség: 41,5 cm. – Derék szélesség: 38,5 cm. – Megadott méret: 36. alap modell bordás mini Skład: Anyag 1: 87% pamut, 2% poliamid, 11% viszkóz Anyag 2: 100% pamut ID produktu: 4931-SUD221 Kod producenta: 56A105

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Trussardi Jeans fehér Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák