Tommy Jeans többszínű Ruha

49 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18719257052268 Kategória:

Tommy Jeans többszínű Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Tommy Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 49990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Tommy Jeans. Mintás szövetből készült karcsúsított modell. – Kiszélesedő ujj. – Szűk felső és laza alsó. – Felcsatolható nyakkivágás: – Derékban vágás. – Hegyes nyakkivágás. – A vékony, hajlékony anyagból. – Mintás anyag: – Dekoratív eldolgozások. – Ujj hossza: 60 cm. – Hosszúság: 131 cm. – Hónalj alatti szélesség: 45 cm. – Megadott méret: S. bordás maxi Skład: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUD05B Kod producenta: DW0DW03616

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Tommy Jeans többszínű Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák