Akció!

Tommy Hilfiger fehér Ruha Ivy Rib

49 990 Ft 39 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18719256261630 Kategória:

Tommy Hilfiger fehér Ruha Ivy Rib lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Tommy Hilfiger az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 39990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Tommy Hilfiger. Mintás kötött anyagból készült illeszkedő modell. – Szűk modell. – Garbó. – Anyag: kötöttáru. – Kivágásokkal rendelkezik. – Ujj hossza: 62 cm. – Hosszúság: 121,5 cm. – Hónalj alatti szélesség: 34,5 cm. – Megadott méret: S. bordás maxi Skład: 65% pamut, 35% poliamid ID produktu: 4930-SUD02P Kod producenta: WW0WW20254

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Tommy Hilfiger fehér Ruha Ivy Rib csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák