Akció!

Tommy Hilfiger ezüst Ruha Gigi Hadid

119 990 Ft 69 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-28719253264016 Kategória:

Tommy Hilfiger ezüst Ruha Gigi Hadid lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Tommy Hilfiger az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 69990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha Tommy Hilfiger kollekció Gigi Hadid for Tommy Hilfiger. karcsúsított modell készült .l – kerek nyakkivágás – rövid ujjas – dekoratív betétek – horgos és cipzáras zárás – fedett csat – Hosszúság 90 cm. – honalj alatti szélesség 43 cm. – megadott méretek: S. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4931-SUD061 Kod producenta: WW0WW17380

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Tommy Hilfiger ezüst Ruha Gigi Hadid csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák