Akció!

Tally Weijl fekete Szoknya

7 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-27612957799352 Kategória:

Tally Weijl fekete Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya TALLY WEIJL az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Tally Weijl. Alakhoz igazodó szabású modell, sima kötött anyagból készült. – Derékban szűk, rugalmas szalag. – Díszes részek. – Sima dzsörzé. – Derék szélesség: 32 cm. – Hosszúság: 41 cm – Megadott méret: S. alap modell egyenes forma Skład: poliészter, poliuretán ID produktu: 4921-SDD045 Kod producenta: SSKPUALPHA

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Tally Weijl fekete Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák