Akció!

Sly szürke Gyerek szoknya 132-158 cm

8 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-14015902730701705 Kategória:

Sly szürke Gyerek szoknya 132-158 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya SLY az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek szoknya kollekció Sly. Egyszerű szabású modell, sima szövetből készült. – Egyszerű stílus. – Derékban külső szélességszabályozás. – Cipzáras zárás. – Rejtett csat. – Sima szövet. – A vékony, hajlékony anyagból. – Aszimmetrikus modell. – Bélelt modell. – Dekoratív részlet elöl. – Derék szélesség: 30 cm. – Hosszúság: 38 cm. – Magasságnak regular méretek: 134 cm. alap modell egyenes forma Skład: Bélés: 50% acetát, 50% viszkóz Alapanyag: 4% elasztán, 63% poliészter, 33% műselyem ID produktu: 4930-SDG003 Kod producenta: 302C.S.17

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Sly szürke Gyerek szoknya 132-158 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák