Akció!

Simple szürke Szoknya

29 990 Ft 11 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3425902010186673 Kategória:

Simple szürke Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Simple az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 11990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Simple. Modell a Ceruzas kroju, készült sima szövetböl. $ExtraMaterial – ceruza fazon divat – fedett csat – Sima szövet – modell béléssel – Vágás van – derék szélesség 34 cm. – Hosszúság 57 cm. alap modell ceruza forma Skład: Bélés: 100% acetát Jelentős anyag: 4% elasztán, 48% poliészter, 48% viszkóza ID produktu: 5941-SDD071 Kod producenta: OSA17241.T1003.00003

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Simple szürke Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák