Simple fekete Ruha

56 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3415902010364231 Kategória:

Simple fekete Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Simple az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 56990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Simple. Sima szövetből készült kiszélesedő modell. – Szűk felső szélesedő alsó. – Háromnegyedes ujj. – Kerek nyakkivágás. – Derékban vágás. – Cipzáras zárás. – Sima szövet. – Szíj mellékelve. – Bélelt modell. – Kivágással rendelkezik. – Aszimmetrikus modell. alap modell midi Skład: 3% elasztán, 97% viszkóz ID produktu: 5921-SUD02C Kod producenta: OST19583.T1805.00001

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Simple fekete Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák