Akció!

Simple bézs Szoknya

29 990 Ft 14 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-15902010190182 Kategória:

Simple bézs Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Simple az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 14990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Simple. Modell a Alakhoz igazodó kroju, készült Sima Kötöttböl. $ExtraMaterial – Illesztett modell – ceruza fazon divat – derékban heveder péntok – dérkében széles rugalmas szalag – Sima kötött árú – Rugalmas anyag – modell béléssel – dekoratív első rész – Vágás van – derék szélesség 37 cm. – Hosszúság 57 cm. – megadott méretek méretben: S. alap modell ceruza forma Skład: Jelentős anyag: 5% elasztán, 24% poliamid, 71% viszkóza ID produktu: 5941-SDD072 Kod producenta: OSA17400.D1049.00010

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Simple bézs Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák