Akció!

Scotch & Soda fekete Ruha

37 990 Ft 17 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-48718333809659 Kategória:

Scotch & Soda fekete Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Scotch & Soda az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 17990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Scotch & Soda. Egyenes Anyaga mintás szövetből. – egyszerű stílus – Hosszú ujj – hegyes nyakkivágás – Vékony anyag – mintás szövet – Hosszabb hátsó – modell rojtokkal – Ujj hossza 65 cm. – Hossza elől 92 cm. – Hossza hátul 96 cm. – honalj alatti szélesség 50 cm. – megadott méretek méretben: S. bordás mini Skład: 100% viszkóza ID produktu: 4941-SUD202 Kod producenta: 131476.16.SSLM.E88.

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Scotch & Soda fekete Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák