Akció!

Rock Angel grafit Tunika

5 790 Ft 3 190 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-14052737760234 Kategória:

Rock Angel grafit Tunika lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Rock Angel az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3190.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Tunika kollekció Rock Angel. Két különböző anyagból készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Kerek nyakkivágás. – Anyaga: kombinált kötött és szövet. – Vékony anyag. – Hossza elöl: 68 cm. – Hossza hátul: 77,5 cm. – Hónalj alatti szélesség: 41 cm. – Megadott méret: S. alap modell Skład: 100% viszkóz ID produktu: 4931-SUD02U Kod producenta: D1581G01166BRS

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Rock Angel grafit Tunika csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák