Akció!

Review többszínű Ruha

11 990 Ft 8 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-14058751346263 Kategória:

Review többszínű Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Review az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Review. illeszkedő Modell készült mintás kötött anyagbólből. – Illesztett fazon – mintás kötött árú – kerek nyakkivágás – Ujj hossza 63 cm. – Hosszúság 88 cm. – honalj alatti szélesség 29 cm. – megadott méretek méretben: S. bordás midi Skład: alapanyag: 47% pamut, 47% poliakryl, 6% poliészter ID produktu: 4931-SUD358 Kod producenta: 00760703657

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Review többszínű Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák