Pepe Jeans többszínű Ruha Tita

34 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18434538368592 Kategória:

Pepe Jeans többszínű Ruha Tita lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 34990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Pepe Jeans. Mintás szövetből készült Laza modell. – Laza fazon. – Háromnegyedes ujj. – Raglán ujj. – Hegyes nyakkivágás. – Derékban rugalmas szalag. – Derékban hevederpántok. – A vékony, hajlékony anyagból. – Bélelt modell. – Hosszúság: 155 cm. – Hónalj alatti szélesség: 60 cm. – Megadott méret: S. bordás maxi Skład: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUD0AI Kod producenta: PL952141

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Pepe Jeans többszínű Ruha Tita csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák