Akció!

Pepe Jeans kék Ruha

26 990 Ft 23 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-38434538467264 Kategória:

Pepe Jeans kék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 23990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Pepe Jeans. Sima kötöttből készült kiszélesedő modell. – Laza modell. – Kiszélesedő fazon. – Zsebek. – Derékban szűk, rugalmas szalag. – Derékban hevederpántok. – Derékban vágás. – Sima dzsörzé. – Vékony, rugalmas anyagból. – Díszes redőkkel készült modell. – Dekoratív eldolgozások. – Hosszúság: 85 cm. – Hónalj alatti szélesség: 44 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUD0AW Kod producenta: PL952146

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Pepe Jeans kék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák