Akció!

Pepe Jeans fekete Ruha

32 990 Ft 26 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-38434538171178 Kategória:

Pepe Jeans fekete Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 26990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Pepe Jeans. Sima anyagból készült laza modell. – Laza fazon. – Zárható mandzsetta az ujjakon – Hosszúujjú. – Hegyes nyakkivágás. – Gyűrött modell. – Szíj mellékelve. – Ujj hossza: 60 cm. – Hosszúság: 97 cm. – Top hozzáadva – Hónalj alatti szélesség: 55 cm. alap modell midi Skład: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUD0B2 Kod producenta: PL952084

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Pepe Jeans fekete Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák