Akció!

Pepe Jeans fehér Szoknya

19 990 Ft 11 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-28434341627800 Kategória:

Pepe Jeans fehér Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 11990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Pepe Jeans. Egyszerű szabású modell, farmeranyagból készült. – Egyszerű stílus. – Cipzározható zsebek. – Zárás gombbal és cipzárral. – Sima szövet. – Befejezetlen élek. – Derék szélesség: 37 cm. – Hosszúság: 38 cm. – Megadott méret: S. alap modell egyenes forma farmer Skład: 98% pamut, 2% elasztán ID produktu: 4931-SDD062 Kod producenta: PL900658

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Pepe Jeans fehér Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák