Akció!

Only többszínű Szoknya

7 990 Ft 4 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-35713725812289 Kategória:

Only többszínű Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Only az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 4790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Only. Egyszerű szabású modell, mintás szövetből készült. – Egyszerű stílus. – Derékban rugalmas szalag. – Mintás szövet: – Dekoratív betétek. – Derék szélesség: 34 cm. – Hosszúság: 48 cm. – Megadott méret: S. bordás egyenes forma Skład: 1% elasztán, 80% poliészter, 19% viszkóz ID produktu: 4930-SDD03R Kod producenta: 15147875

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Only többszínű Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák