Akció!

Only sötétkék Ruha Rosalyn

9 990 Ft 4 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3445713726169726 Kategória:

Only sötétkék Ruha Rosalyn lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Only az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 4790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Only. Mintás szövetből készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Hegyes nyakkivágás. – Hátul díszes csat: – A vékony, hajlékony anyagból. – Bélelt modell. – Hosszúság: 91 cm. – Hónalj alatti szélesség: 46 cm. – Megadott méret: 36. bordás mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4930-SUD0CE Kod producenta: 15146996

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Only sötétkék Ruha Rosalyn csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák