Akció!

Only sötétkék Ruha

16 990 Ft 10 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3445713724143933 Kategória:

Only sötétkék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Only az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 10990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Only. Sima anyagból készült kiszélesedő modell. – Kiszélesedő fazon. – Kiszélesedő ujj. – Háromnegyedes ujj. – Befejezetlen ujjak. – Kerek nyakkivágás. – Derékban vágás. – Vékony és rugalmas anyag. – Dekoratívan szaggatott modell. – Hosszúság: 87 cm. – Derék szélesség: 40 cm. – Hónalj alatti szélesség: 45 cm. alap modell farmer midi Skład: Alapanyag: 100% lyocell ID produktu: 4921-SUD057 Kod producenta: 15149066

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Only sötétkék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák