Akció!

Only grafit Ruha

8 990 Ft 4 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-65713239607654 Kategória:

Only grafit Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Only az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 4790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Only. Kiszélesedő modell.készült sima kötöttből. – Fazon Kiszélesedő – Derékban rugalmas szalag – hegyes nyakkivágás – Sima kötött árú – honalj alatti szélesség 40 cm. – Hosszúság 91 cm. – megadott méretek méretben: S. alap modell mini Skład: 80% Pamut, 5% Elasztán, 15% Fémszál ID produktu: 4931-SUD034 Kod producenta: 15128578

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Only grafit Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák