Akció!

Noisy May zöld Szoknya

10 990 Ft 8 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25713735338496 Kategória:

Noisy May zöld Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Noisy may az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Noisy May. Kiszélesedő szabású modell, sima szövetböl készült. – Kiszélesedő fazon. – emelt – Derékban széles, rugalmas szalag. – Anyaga: szövet. – Svédzsebek. – Derék szélesség: 34 cm. – Hosszúság: 43 cm. – Megadott méret: S. alap modell kiterjedt forma Skład: 100% poliészter Zseb beles: 100% poliészter ID produktu: 4921-SDD01B Kod producenta: 27002704

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Noisy May zöld Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák