Akció!

Noisy May fehér Ruha Rachel

11 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25713023733583 Kategória:

Noisy May fehér Ruha Rachel lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Noisy may az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Noisy May. karcsúsított Anyaga anyagfelhordást. – Derékban vágás – Derékban rugalmas szalag – Sima kötött árú – modell béléssel – dekoratív részletek – dekoratív befejezések – honalj alatti szélesség 40 cm. – derék szélesség 33 cm. – Hosszúság 87 cm. – megadott méretek méretben: S. alap modell mini Skład: Jelentős anyag: 50% poliészter, 50% viszkóza ID produktu: 4941-SUD063 Kod producenta: 10151982.

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Noisy May fehér Ruha Rachel csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák