Akció!

Nativo szürke Gyerek ruha 104-152 cm

4 790 Ft 3 590 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-10415902198911883 Kategória:

Nativo szürke Gyerek ruha 104-152 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Nativo az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3590.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha Gyermek kollekció Nativo. Laza modell készült feliratós kötött. – laza fazon – derékban heveder péntok – Hosszú ujj – kerek nyakkivágás – Kötött árú nyomott mintás – Ujj hossza 36 cm. – honalj alatti szélesség 29 cm. – Hosszúság 56 cm. – Magasságnak megfelelõ méretek 104 cm. bordás mini Skład: 60% pamut, 40% poliészter ID produktu: -60-SUG065 Kod producenta: G.DRS.101

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Nativo szürke Gyerek ruha 104-152 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák