Akció!

Nativo halványszürke Gyerek tunika 104-152 cm

4 790 Ft 3 590 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-11015902198911265 Kategória:

Nativo halványszürke Gyerek tunika 104-152 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Nativo az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3590.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Tunika Gyermek kollekció Nativo. Trapéz vonalú modell készült együttes malanzs kötött. – egyszerû stílus – kerek nyakkivágás – kötött melange – rövid ujjas – Derékban rugalmas szalag – díszes részek alap modell mini Skład: 75% pamut, 20% poliészter, 5% Fémszál ID produktu: -60-SUG064 Kod producenta: G.TUL.102

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Nativo halványszürke Gyerek tunika 104-152 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák