Akció!

Napapijri zöld Ruha

36 990 Ft 24 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25400516892451 Kategória:

Napapijri zöld Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Napapijri az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 24990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Napapijri. Sima anyagból készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Rövidujjú. – Galléros modell. – Rövid, gombolós rögzítés. – Vékony anyag. – Dekoratív részlet elöl. – Hosszúság: 92 cm. – Hónalj alatti szélesség: 52 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4931-SUD00N Kod producenta: N0YG0IGB6

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Napapijri zöld Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák