Akció!

Naoko krém Ruha Summer Bliss x Edyta Górniak

14 990 Ft 8 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-43801054010109 Kategória:

Naoko krém Ruha Summer Bliss x Edyta Górniak lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya NAOKO az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Naoko. Mintás szövetből készült Laza modell. – NAOKO x Edyta Górniak special edition. – Laza fazon. – Mintás szövet: – Dekoratív fülek. – Hónalj alatti szélesség: 31 cm. – Hosszúság: 91 cm. – Megadott méret: S. bordás mini Skład: 100% poliészter ID produktu: -70-SUD01U Kod producenta: Sukienka.z.falbanka.Sum

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Naoko krém Ruha Summer Bliss x Edyta Górniak csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák