Akció!

Name it rózsaszín Ruha dziecięca 92-122 cm

2 490 Ft 1 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9215713725445517 Kategória:

Name it rózsaszín Ruha dziecięca 92-122 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Name it az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 1990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek Ruha kollekció Name it. Sima kötött anyagból készült kiszélesedő modell. – Kiszélesedő fazon. – Kerek nyakkivágás. – Derékban szűk, rugalmas szalag. – Sima dzsörzé. – Vékony, rugalmas anyagból. – Hosszúság: 48,5 cm. – Hónalj alatti szélesség: 26,5 cm. – Magasságnak megfelelő méretek: 92. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUG03T Kod producenta: 13152295

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Name it rózsaszín Ruha dziecięca 92-122 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák