Akció!

Name it rózsaszín Gyerek szoknya 92-128 cm

7 190 Ft 3 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9225713446740199 Kategória:

Name it rózsaszín Gyerek szoknya 92-128 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Name it az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek szoknya kollekció Name it. kiszélesedő szabású modell, sima szövetböl készült. – Kiszélesedő fazon. – Derékban rugalmas szalag. – Sima szövet. – Bélelt modell. – Derék szélesség: 23 cm. – Hosszúság: 27 cm. – Magasságnak regular méretek: 92 cm. alap modell kiterjedt forma Skład: 100% poliészter ID produktu: 4930-SDG00F Kod producenta: 13142632

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Name it rózsaszín Gyerek szoknya 92-128 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák