Akció!

Name it őszibarack színű Gyerek ruha 92-122 cm

7 190 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9815713619043577 Kategória:

Name it őszibarack színű Gyerek ruha 92-122 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Name it az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Name it. kötött az alkalmazás készült kiszélesedő modell. – Szűk felső és laza alsó. – Húzott aljú ujjak. – Süllyesztett vállvonal. – Kerek nyakkivágás. – Derékban vágás. – Vékony, rugalmas anyagból. – Feliratos modell. – Ujj hossza a nyak vonalától mérve: 37 cm. – Hosszúság: 51 cm. – Hónalj alatti szélesség: 30 cm. – Megadott méret: 92 cm. bordás mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUG02F Kod producenta: 13148367

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Name it őszibarack színű Gyerek ruha 92-122 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák