Akció!

Mustang kék Szoknya Laura

29 990 Ft 14 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3014058824140866 Kategória:

Mustang kék Szoknya Laura lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mustang az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 14990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Mustang. Egyszerű szabású modell, farmeranyagból készült. – Egyszerű stílus. – Zárás gombbal és cipzárral. – Cipzározható zsebek. – Derék szélesség: 35 cm. – Hosszúság: 43 cm. – Megadott méret: 27. alap modell egyenes forma farmer Skład: 96% pamut, 4% elasztán ID produktu: 4930-SDD03Y Kod producenta: 1004940.5000.303

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mustang kék Szoknya Laura csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák