Akció!

Morgan sötétkék Ruha

24 990 Ft 19 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3413253632588362 Kategória:

Morgan sötétkék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Morgan az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 19990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Morgan. Mintás szövetből készült Laza modell. – Laza modell. – Háromnegyedes ujj. – Hegyes nyakkivágás. – A vékony, hajlékony anyagból. – Hosszúság: 90 cm. – Hónalj alatti szélesség: 47,5 cm. – Megadott méret: 36. bordás mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUD0FW Kod producenta: 181.RLILI

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Morgan sötétkék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák