Akció!

Missguided zöld Ruha

11 990 Ft 6 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3822600001200393 Kategória:

Missguided zöld Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Missguided az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 6390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Missguided. Sima szövetből készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Derékban rugalmas szalag. – Hegyes nyakkivágás. – Díszes redőkkel készült modell. – Sima szövet. – Bélelt modell. – Kivágással rendelkezik. – Hónalj alatti szélesség: 40 cm. – Hosszúság: 133 cm. – Megadott méret: 36. alap modell maxi Skład: 100% poliészter ID produktu: 4930-SUD099 Kod producenta: DD910977

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Missguided zöld Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák