Akció!

Missguided sötétkék Ruha

10 990 Ft 3 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-341002349283 Kategória:

Missguided sötétkék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Missguided az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Missguided. Laza modell készült sima szövetbõl. – fazon oversize. – kerek nyakkivágás – hátul díszes csat – csökkentett vállvonal – Sima szövet – A vékony, hajlékony anyagból. – Ujj hossza a nyak vonalától merve 73 cm. – Hosszúság 85 cm. – honalj alatti szélesség 74 cm. – megadott méretek: 36. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4940-SUD397 Kod producenta: DD907991

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Missguided sötétkék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák