Akció!

Missguided halványkék Ruha

17 990 Ft 10 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3455054941998815 Kategória:

Missguided halványkék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Missguided az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 10990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Missguided. Sima szövetből készült Egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Hegyes nyakkivágás. – Derékban vágás. – Cipzáras zárás. – Rejtett csat. – Sima szövet. – A vékony, hajlékony anyagból. – Dekoratív gyűrődések. – Hosszúság: 107 cm. – Hónalj alatti szélesség: 39 cm. – Megadott méret: 36. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4931-SUD04D Kod producenta: DE911118

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Missguided halványkék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák