Akció!

Missguided fekete Szoknya By Jordan Dunn

7 990 Ft 5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3495057449160999 Kategória:

Missguided fekete Szoknya By Jordan Dunn lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Missguided az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya Missguided kollekció Missguided by Jourdan Dunn. Alakhoz igazodó szabású modell, Sima Kötöttböl készült. – Szűk modell. – emelt – Derékban rugalmas szalag. – Sima dzsörzé. – domborúmintás anyag – Vékony, rugalmas anyagból. – Derék szélesség: 31 cm. – Hosszúság: 83,5 cm. – Megadott méret: 36. alap modell Skład: 95% pamut, 5% elasztán ID produktu: 4931-SDD01I Kod producenta: S9994082

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Missguided fekete Szoknya By Jordan Dunn csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák