Akció!

Missguided fekete Ruha Silky Tab Neck Shift

9 990 Ft 4 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-342002323619 Kategória:

Missguided fekete Ruha Silky Tab Neck Shift lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Missguided az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 4790.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Missguided. Egyenes Anyaga: sima szövet – egyszerű stílus – hegyes nyakkivágás – cipzáras zárás – fedett csat – Sima szövet – A vékony, hajlékony anyagból. – Hosszúság 78 cm. – honalj alatti szélesség 43 cm. – megadott méretek méretben: 36. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4940-SUD325 Kod producenta: DE907437

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Missguided fekete Ruha Silky Tab Neck Shift csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák