Akció!

Medicine szürke Szoknya Cute and Bleak

7 990 Ft 6 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-135901347985287 Kategória:

Medicine szürke Szoknya Cute and Bleak lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya MEDICINE az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 6390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Medicine. Kiszélesedő szabású modell, sima anyagból készült. – Kiszélesedő fazon. – Cipzáras zárás. – Vékony, rugalmas anyagból. – Bélelt modell. – Hosszúság: 70 cm. – Derék szélesség: 34 cm. – Megadott méret: S. alap modell kiterjedt forma Skład: Alapanyag: 100% poliészter ID produktu: 6921-SDD701 Kod producenta: RS18.SDD701

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Medicine szürke Szoknya Cute and Bleak csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák